Videoovervågning

Præventiv mekanisk sikring eller tyverialarm, monteret af et godkendt autoriseret firma, så er De godt rustet, men det at få et godt og brugbart billede af en gerningsmand, det er vigtigt ved en senere retssag.

Der er desværre meget uprofessionel videoovervågning på markedet i dag, men hos Haderslev Låseteknik A/S findes den professionelle løsning. Vi laver en grundig og seriøs vurdering af de områder der skal overvåges.              

Vi har ofte nye ideer til opsætningen, så tag os med på råd fra begyndelsen. Mere info, KLIK HER.

Den præventive virkning ved overvågning er stor. Der er ikke meget ved at blive filmet mens man foretager sig noget forkert.

I nogle overvågningssystemer er billederne vandmærkede ligesom pengesedler, så man ved en retssag har garanti for at billederne ikke kan være manipulerede. Man kan vælge på hvilke tidspunkter af døgnet man ønsker overvågning af områderne, og at der kun optages ved bevægelse.

Mulighederne ved videoovervågning er mange, f.eks. begrænsning af internt svind, kontrol af hygiejne forhold på en fabrik, ja stort set hvad som helst må overvåges blot man ved skiltning informerer om det.

Løsningerne laver vi både som analoge og digitale systemer. Vi leverer også overvågning som er integreret med et adgangs kontrolsystem. Så har man billeder af de personer som har passeret en adgangskontrol styret dør, port m.m.

Den danske lovgivning ændrer sig hele tiden, hvilket vi følger nøje for altid, at kunne tilbyde Dem den optimale løsning.